Wasstraat – Wasboxen – Detailing - De beste zorg voor uw auto! Contactinformatie

Detailing

Carwash Oosterhout

Detailing

Autopoetsen is meer dan even een emmertje met sop over de auto gooien en even de binnenkant opruimen en stofzuigen. Detailing - de naam zegt het al - Je bent bezig met de details.
Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur, een nieuwe auto showroom waardig maken… hoe zorgvuldig er ook met een auto wordt omgegaan, gebruik van een auto laat zijn sporen na.
De oplossing is een complete poetsbehandeling (Detailing) van Carwash Oosterhout U herkent de auto daarna bijna niet meer terug. De auto straalt, is van binnen fris en stijgt in waarde. Carwash Oosterhout biedt verschillende poets behandelingen aan welke zijn toegespitst op het exterieur en interieur van de auto.

Exterieur behandelingen

Stofzuigen
Stoomreiniging
Leer reinigen
Opbergvakken reinigen
Dashboard reinigen
Ramen reinigen
Hondenharen verwijderen

Interieur behandelingen

Stofzuigen
Stoomreiniging
Leer reinigen
Opbergvakken reinigen
Dashboard reinigen
Ramen reinigen
Hondenharen verwijderen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak bij Carwash Oosterhout maken?
Een afspraak bij Carwash Oosterhout kunt u maken door binnen te lopen in onze shop, te bellen met 06 51 50 56 37 of een afspraak te maken via de online afspraak-module
Kunnen jullie een beschermende waslaag aanbrengen?
Elke laag welke wij aanbrengen werk beschermend. Wij leggen u graag uit welke producten wij gebruiken en wat het effect hiervan is.
Kunnen jullie ook vlekken uit de bekleding halen?
Bij Carwash Oosterhout zijn wij in staat om nagenoeg alle soorten vlekken uit het interieur te verwijderen met onze stoomreiniger.
Kunnen jullie ook krassen verwijderen?
Krassen en swirls kunnen door onze professionele autopoetsers worden gecorrigeerd. Echter om een goed oordeel te geven over het te behalen resultaat dienen wij het voertuig voor de afspraak te hebben geïnspecteerd.