Wasstraat – Wasboxen – Detailing - De beste zorg voor uw auto! Contactinformatie

Wasstraat

Over onze wasstraat

Wat maakt ons
zo speciaal?

Carwash Oosterhout beschikt over een unieke wasstraat! Naast alle soorten personenauto’s is onze installatie ook geschikt voor het wassen van bedrijfswagens tot een hoogte van 2,70 mtr. en hebben we een speciaal programma voor auto’s met imperiaal.
Twee wasportalen die ieder in een aparte ruimte hun werk doen, één portaal wast, het andere poetst en droogt. Dit is de eerste roll-over die zichzelf wasstraat mag noemen!

Wielborstels

Je herkent de kwaliteit van een wasstraat aan de manier waarop de wielen van uw auto gereinigd worden. Aluminium velgen zijn niet alleen mooi maar ook kwetsbaar. Daarom geven we extra aandacht aan de velgen van uw auto. Bij de wasprogramma’s 1 – BEST en 2 GOED sprayen we ze in met speciale velgenreiniger en reinigen ze daarna met hoge druk voordat we de wasstraat zijn werk laten doen. Onze wasstraat is uitgerust met wielborstels met hoge druk voor een perfect resultaat!

Chassiswasser

Natuurlijk kunt u bij ons ook de onderkant van uw auto met hoge druk laten reinigen. Carwash Oosterhout beschikt over een krachtige 80 bar chassiswasser die alle vervuiling veilig verwijdert.

Onze wasborstels

Onze wasstraat is uitgerust met het gepatenteerde Link-it® wasborstelsysteem. Deze unieke wasborstels zijn absoluut veilig voor uw autolak.

Wassen met foam

In het eerste portaal zijn de wasborstels zijn voorzien van foam, dit materiaal reinigt uitstekend maar is zacht voor uw lak.

Polish-wax
met textiel

Kiest u voor het wasprogramma 1 - BEST dan wordt uw auto voorzien van een waxlaag die wordt ingewreven met zachte textielborstels. Hiermee krijgt uw auto een diepere glans en een betere bescherming tegen weersinvloeden.

Chemie

In een wasstraat worden verschillende soorten chemie gebruikt. Wij kiezen voor de kwaliteitsproducten van Kenotek. De gebruikte shampoo’s zijn absoluut veilig voor uw kostbare autolak en lossen het vuil op. De waxen van Kenotek beschermen de lak van uw auto langdurig tegen ongewenste invloeden van buiten af.